Kick-off!

Lördag morgon, klockan tio fylldes Orienteringsstugan i Pålsjö skog. 38 personer fick en grön hälsodrink i handen och sen kickades spektaklet igång. Paul hälsade alla välkomna och gick igenom projektet och rätade ut frågetecken som alltid kommer i början! Sen lämnades ordet över till Alex, projektledare för TR Sverige som rest ner från Stockholm för att ”bonda” lite med Helsingborg. Styrgruppen presenterade sig och sitt område och det blev många riktigt bra diskussioner/ idéer!

Kick-off teamet hade ombesörjt lunch och efter att denna intagits fick vi stifta bekantskap med en duktig tjej, Ulrika Karlsson ifrån Light my Fire som levererade en inspirerande presentation. Att sälja är en konst och eftersom Team Rynkeby handlar mycket om att sälja (till förmån för Barncancerfonden) så tog vi tacksamt emot de tips hon delade med sig av.

Kerstin Gabrielsson och Sara Ekman är beredda att ge sig i kast med dagens träningspass.

Lite träning hann vi också med! Vi fyllde bilarna och for iväg till Aktiverum där Paul höll ett funktionellt träningspass för oss. Att röra sig är bra för kreativiteten. Så lite senare, efter dusch och i väntan på middag, fullkomligen sprutade ideérna ur oss. Emellanåt var jag orolig att någon utifrån skulle sticka in huvudet och tro att det var frågan om någon form av väckelsemöte. Det var nämligen många halleluja moments!

Jag är inte säker på att vi lärde känna varandra denna dag. Men vi fick i alla fall veta lite mer om varandra. Inte minst under kvällens middag när vi skulle presentera personen som satt intill oss. Och även om det rådde viss förvirring och utbyte av både namn och arbetsplatser så hade vi fantastiskt kul!

Jag hoppas att ni får möjlighet att träffa det här otroliga teamet! Mannen som heter Bengt (inte Anders), tjejen som är kvalitetschef (men inte på Allt om hundar), mannen som verkar gjord av titan och som cyklade Vätternrundan för första gången i sitt liv (under 9 !!! timmar, men de sista 8 milen med ett brutet nyckelben) – ja bara ett axplock bland alla fantastiska profiler i vårt lag. En härlig spännvidd inte minst i åldrarna (17-66 år) där alla är lika viktiga!

Far och dotter Brockie, Alice och James! Den här kalaspinglan skall cykla till Paris i sommar. Yngst i gänget är hon, blott 17 år! I bakgrunden skymtar Jan Pamp.

Söndag middag var det dags igen. Cirkelträning – en timme med Paul. Nu börjar det likna något! Fyra dagar, varav tre med teamet. Nu äter, sover, andas, tränar och LEVER vi Team Rynkeby! Vi kämpar för livet!

Vid tangentbordet,

Helena Björk

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s