SDT Scandinavian Drive Technologies AB

sdt_logo

Scandinavian Drive Technologies AB utvecklar och förenklar maskinautomation.

Vi förenklar automation
Automation uppfattas ofta som svårt och avancerat. På SDT gillar vi att med vår kunskap och ständiga utveckling förenkla för er kunder. Då kan ni koncentrera er på det som ni är bäst på för att uppnå högsta lönsamhet!

Valfrihet
Det är vanligt att konstruktörer känner att de är bundna till en stor leverantörs varumärke utan möjlighet att själva kunna välja fritt. Trots att många av komponenterna är bra upplever konstruktörerna att det finns delar i leverantörens sortiment som inte ligger i utvecklingens framkant.

SDT väljer självständigt bland ledande tillverkare. Det ger er som kund valfrihet och samtidigt de bästa och mest effektiva lösningarna över hela linjen. Tillsammans med vårt goda samarbete ger det våra kunder trygghet, förtroende och ökad lönsamhet.

Kompletta, anpassade lösningar – nöjda kunder
Att välja teknik kan uppfattas som svårt och tidskrävande. Det händer ofta att företag vänder sig till SDT efter att de själva insett att det kostat dem mer tid och pengar att själva försöka lösa ett problem utanför deras huvudområde. Vi på SDT gör dagligen avancerade beräkningar och har genom åren byggt upp stor kunskap och erfarenhet. Denna delar vi gärna med oss av till våra kunder som därför tjänar både tid och pengar på att SDT gör jobbet.

Vi är alltid nära
Många av våra kunder har kommit till oss efter att tidigare ha varit i kontakt med leverantörer som inte arbetat för en personlig relation. Vi på SDT lägger stort fokus på att ha en nära kontakt med våra kunder. Utbytet för er som kund blir att vi, genom att vi känner varandra väl och har en långsiktig relation, enklare sätter oss in i ert projekt. För ert företag innebär detta att det blir en effektivare och bättre beslutsgång.

Spara tid och pengar!
Vårt mål är kostnads- och tidseffektiva lösningar.
Tillsammans väljer vi rätt!”

Läs mer om SDT på hemsidan och på Facebook.
http://www.sdt.se/
https://www.facebook.com/pages/SDT-Scandinavian-Drive-Technologies-AB/250719509707

Annonser
Det här inlägget postades i Sponsorer. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s