Årets sista samling och vårt första event

Det har varit bråda tider för oss men vi hänger i. Idag avslutades träningen (och tillika första etappen i vårt arbete) med brunch på Mollbergs.  Stämningen, som redan var hög, blev om möjligt ännu högre när Paul berättade hur mycket pengar vi samlat in:

632 000 kronor!!!

Team Rynkebys julbrunch 121216 (2)

Målet känns just nu inte alltför avlägset! Det skall bli intressant att se vilket datum vi når en miljon.

Det här är i alla högsta grad en laginsats – men lite inbördes konkurrens är bara positivt!
(Och vi tävlar lite i smyg med övriga Rynkeby-lag, bara så ni vet även om det inte spelar någon roll eftersom alla pengar skall till samma destination – Barncancerfonden. Men det blir roligare så.)

Så det blev lite prisutdelning till några som hade gjort en spektakulär insats eller bara haft lite tur (som jag). Våra kaptener fick oxå en välförtjänt gåva för deras fantastiska insatser!

Att vara med i Team Rynkeby är enormt berikande och bjuder på många fina ögonblick.

Den 11 december, kl 19.07 är en kväll som lämnade stort avtryck. Det var nämligen ett historiskt ögonblick då vi genomförde vårt första event: en julkonsert i Mariakyrkan med bland annat ett flertal kändisar ifrån ensemblen bakom Helsingborgs Stadsteaters framgångsrika Nils Holgerssons underbara resa.

Team Rynkebys julkonsert 121211 (19)

Det var en underbart ”julig” kväll när snön lyste vit i skenet av facklorna. Julstämningen var hög med julsånger av Lunds dans- och-musikalgymnasie och eldslukaren Trewor Lewis. Jag tror vi lyckades pricka in en av årets kallaste kvällar. Men vi värmde våra gäster med glögg, lussekatter och pepparkakor innan de tog plats i Marikakyrkan som var fylld till sista platsen.

Kvällens artister bjöd på en härlig mångfald: sång, musik, dans och en av årets roligaste luciashower som lockade fram många skratt hos publiken.

fyra_bilder

Det var en stämningsfull kväll med stjärnglans; en kväll med mycket glädje och som genererade över 80.000 kr till Barncancerfonden.

Tack alla som var med denna underbara kväll. Tack alla sponsorer.

Vid tangentbordet,

Helena Björk

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s