Paris Hilton?

stripple stripple2

Ibland träffar man på personer som inte direkt infriar de förväntningar man av någon anledning skaffat sig. Gunilla Stripple är en sådan person.

I september slet vi vårt hår när vi skulle välja ut 40 st vardagscyklister bland 100-tals kandidater. Gunilla var definitivt ingen vardagscyklist. Nej, med ett förflutet inom triathlon fick vi istället lägga henne till högen för elitidrottare. Vi frågar oss fortfarande hur hon lyckas med konststycket att få in 6 st träningspass i veckan. Inte nog med det, 37-åringen är dessutom mamma till fyra barn i åldrarna 1-8 år (och än har jag inte sett en enda cellulit på hennes kropp. Livet är bra orättvist!!!)

Till skillnad från oss vanliga människor så har hon dessutom två jobb och far kors och tvärs över Skåne (när hon inte gör TV dvs.) Vi diskuterade om denna kvinna verkligen existerade? Var hon inte lite för bra för att vara sann? Skulle hon nu dessutom hinna lägga Team Rynkeby till sin agenda? Men vi föll alla som furor för denna übersmarta kvinna och beslöt oss för att gå på magkänsla, dvs att hon skulle vara den tillgång för  Barncancerfonden som hon förmedlade i sin ansökan. Det beslutet har vi aldrig ångrat.

För jisses vad denna kvinna kan locka fram många skratt och häpna kommentarer (och vilka kontakter hon har i sin adressbok!)  Jag minns när jag träffade Paris Hil… (förlåt!) Gunilla för första gången. Alla som sett filmen Catch Me if You Can förstår att jag fick en plötslig lust att googla. Hon varken såg ut, talade eller betedde sig som jag hade förväntat mig att en person i hennes yrkesroll gör.

Men det här är förstås Gunilla privat, det vill säga utan assistenter och garderob.

När vi andra oroar oss för om rumpan ska hålla hela vägen ner till Paris så funderar Gunilla på hur hon skall hinna få på allt smink innan vi sätter oss i sadeln om mornarna. Eller om det möjligen är så att man kan få en av följebilarna att transportera alla kläder, accessoarer och handväskor?

Nu, kära läsare, ska vi utlysa en liten gissningstävling:

Vad har Gunilla för yrke?

Naturligtvis får man inte googla eller svara om man redan vet vem Gunilla är. Du som gissar rätt eller hamnar närmst vinner ett studiebesök i Gunilla värld, en helt vanlig måndag. Nejdå, skämt å sido – den här fantastiska eldkniven från Light my Fire kan bli din!

Allt du behöver göra är att gilla vår Facebooksida och lägga en gissning i statusraden. Vinnaren presenteras på måndag klockan 22! fireknife

Pling! – Fick just ett sms från Gunilla – hon berättar glatt att hon lyckats matcha läppstiftet med cykeltröjan!

Vid tangentbordet,
Helena Björk

Annonser
Det här inlägget postades i Deltagare 2013, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s