Ett litet ord från ”Experten på stjärten”…

Kära läsare, sponsorer, barn, fans, nyfikna, hangarounds eller rentav prospects.

Kan det ha undgått någon? Vi har nått Miljonen! Tack alla spnsorer och alla andra gynnare som gjort detta möjligt. Ändå är vi bara halvvägs. Vi har en rad events kvar – så håll utkik. Närmast hägrar Spin of Hope den 23:e mars på Idrottens Hus, Helsingborg där vi på allvar vill sätta nytt spinningvärldsrekord. Missa inte detta unika tillfälle.

I lördags hade vi, som sagt, Kick-off inför fas tre i vår process. Ett pris utdelades till den ”Rynka”  som genomfört flest träningspass. Vinnare var – inte oväntat – allas vår Charlotte Tuvesson som faktiskt, hör och häpna, deltagit på SAMTLIGA pass. JÄTTEGRATTIS! Hon vann en liten pryl. En tingest som jag inte ens visste fanns. Jag minns inte riktigt vad den kallades men av namnet framgår andemeningen.

Var det en Ass-protector? Ass-rescuer? Eller var det en Butt-blesser? Butt-plug? Jag tar en rövare och gissar vilt på en Ass-salvatour. Jag slår vad om att samtliga i församlingen hade sin egen osunda bild på näthinnan på hur just denna lilla tingest kunde se ut. Eller? Med tanke på alla mil vi har framför oss tror jag inte att jag var ensam om att tänka mig något mjukt, lent och välvilligt inställt till såriga cyklist-rumpor.

Det Jan Blond halade fram förde tankarna till något allt annat än bekvämlighet. Nya bilder på näthinnor. En stram, rigid, platt, tungformad (hudfärgad enligt sjukgymnastikens grundlagar – det skall krediteras) pryl med skarpa kanter och med en till synes inneboende elasticitet motsvarande strontium. Var detta rump-skyddet från helvetet eller endast en ny pryl påhittad av pigga kreatörer från ”cykelexperimentariet” i Rostock?
asswhite
Ingen visste förrän det stod klart att den skulle appliceras någonstans i anslutning till sadeln för att skydda rumpemanget från väta. Vilken genial idé! Att ingen kommit på det tidigare. Tänk att här har vi år ut och år in tvingats genomlida förnedrande utrustningsdetaljer som – och nu, håll i er barn för nu blir det fula ord:  stänkskärmar.  Hu! Jag slår dock vad om att vi inom en snar framtid alla sitter på en dylik flärp, saligt leendes som en nyfrälst  konfirmand med solen och vinden i ryggen på väg mot solnedgången över Paris till tonerna av Kraftwerks ”Tour de France”. Snyft!

Anders Engevall, A.K.A (Also Known Ass…) ”Experten på stjärten”

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ett litet ord från ”Experten på stjärten”…

  1. Johan skriver:

    Ass-Saver är korrekt namn på tingesten. Funkar riktigt bra på våt vägbana, dock inte i hällregn. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s