Ovanligt okrångliga försäkringar

BildSolid är ett försäkringsbolag som varit verksamt sedan 1993. I Sverige har Solid idag 3 miljoner kunder. Solid har sitt huvudkontor i Helsingborg. Solid står under Finansinspektionens tillsyn och har beviljad koncession för en rad försäkringstyper.

Solid har ett nära samarbete med närmare 5500 ombud inom detaljhandeln över hela Sverige, men bedriver även verksamhet i övriga Norden och på utvalda marknader i Europa. Solid ingår i koncernen Resurs Holding (Resursgruppen). År 2008 omsatte Solid 1 miljard svenska kronor.

Solids ursprung i detaljhandeln har bidragit till att göra företaget marknadsledande på försäkringslösningar för detaljhandelns kapitalvaror. Vi har även blivit ett av de ledande bolagen inom reseförsäkringar och vägassistansförsäkringar.

Hösten 2008 breddade och fördjupade Solid sitt erbjudande på försäkringsmarknaden. Solid började då sälja hemförsäkringarbilförsäkringarspecialförsäkringar och inkomstförsäkringardirekt till våra kunder. I början av 2010 lanserade vi även vår avdelning för personförsäkringar.

I vår iver och ambition att göra försäkringar mindre komplicerade och mer lättillgängliga för våra kunder lanserade vi hösten 2009 och våren 2010 vårt nya koncept – Ovanligt okrångliga försäkringar. Försäkringar som är lätta att förstå och lätta att köpa. Därför öppnade vi i oktober 2009 Försäkringsbutiken Solid, en webshop med ett brett utbud okrångliga försäkringar.

Välkommen till Solid!
Annonser
Det här inlägget postades i Sponsorer. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s