Somfy

somfy_logo

Somfy är en världsledande tillverkare av motorer och automatiska styrningar för hemmet. Bland produkterna finns motorer och intelligenta styrningar för solskydd som markiser, persienner, rullgardiner och gardiner. Det finns också motorer för portar, grindar, dörrar, fönster samt en lång rad andra produkter för belysning, värme, larm mm.

Motorerna styrs av smarta kontroller som kommunicerar med trådlös radioteknologi. Man kan välja mellan att ta kontrollen själv eller att låta automatiken  styra alla rörelser beroende på tiden på dygnet eller väderleken. För användarna innebär detta en lång rad fördelar som tillgänglighet, komfort, säkerhet och energieffektivitet.

Somfy har sitt ursprung i klockindustrin runt Mont Blanc i Frankrike men finns nu etablerade i över 50 länder och regioner över hela världen. I Norden har vi funnnits i mer än 40 år. Gå gärna in på vår hemsida http://www.somfy.se för att läsa mer. Där kan du även ladda ner en broschyrer som beskriver Home Motion, vår vision av det trådlösa hemmet.

Annonser
Det här inlägget postades i Sponsorer. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s