Hemliga gäster

imageimage

Foto: Martin Larsson/ ACTIONSTUDIOS

Har du varit hemlig gäst någon gång? Det hade ingen av oss varit förrän i fredags.

Vi var halv styrka (runt 20 stycken) som med glädje skuttade ur sängen lite extra tidigt för att vara med som hemliga gäster på marknadsföreningens frukostmöte på Dunkers denna råkalla januarimorgon.

Men väl inne och på plats steg värmen dock snabbt. Marknadsföreningen i Helsingborg är suveräna på att hitta intressanta teman och lyckas med ett koncept som är både effektivt och inspirerande. Den här månaden är temat Hitta nya vägar.

Så passande. Det sammanfattar nämligen precis vårt projekt: Våga tänka stort, utmana gränserna och gå långt utanför våra bekvämlighetszoner, men framförallt make it happen! Vi kör på stenhårt och gör allt för att förverkliga våra mål.

På dryga 10 minuter fick vi möjligheten att se till att vårt arbete för Barncancerfonden träffade rakt i hjärtat på alla framgångsrika entreprenörer i publiken. Kortversionen av Rynkebyfilmen visades först. Därefter intog vi scenen. Jan Blond, träningsansvarig och tillika lagets läkare (som faktiskt räddade livet på förra årets Malmökapten på en av de sista etapperna mot Paris) berättade kort om vårt arbete som går ut på att samla in så mycket pengar vi bara hinner med.

Av alla trevliga kontakter vi fick vid efterminglet så lyckades vi nog väcka någon form av nyfikenhet. Och många var intresserade av att ansöka om en plats för 2014-laget.

Ja, det kan jag varmt rekommendera. Varför kommer jag att skriva om lite senare i veckan!

Jag hoppas vi ses på marknadsföreningens frukostmöten framöver. Ser ni någon av oss i den vita stassen och vill prata så blir vi mycket glada. Alla möten är spännande!

Vid tangentbordet,
Helena Björk

Annonser
Det här inlägget postades i Events. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s