Förena nytta med nöje!

trledin

Tomas Ledin på Helsingborgs Arena.

Vi var på plats innan konserten! Mängder med människor som välvilligt öppnade sina hjärtan, plånböcker och tömde fickorna på växelpengar. Allt för att ge… En del kom med stora sedlar, en del la i ett par kronor och ursäktade sig för att de inte hade mer. Men det behöver man absolut inte göra. För tänk om varenda människa i Sverige gav en endaste krona?! Då skulle Barncancerfonden bli +9 miljoner kronor rikare.

öppn
Foto:David Gabrielsson

När 2500 personer bänkat sig i arenan, ja då hade vi inte så mycket att göra. Så en del av oss tog plats och avnjöt konserten med en Tomas Ledin i högform! Många glada minnen som väcktes till liv. Och oerhört vacker scenografi. Rock/ pop/ klassiskt/ svensk vistradition blandades i en härlig nostalgimix. Oj, det var alls inte meningen att det skulle bli en recension av Tomas Ledin. Men det är svårt att inte bli inspirerad.

Nu går ännu söndag mot sitt slut. En strålande sådan. Liksom förra söndagen, men med lite tyngre inslag. En söndag som gjorde avtryck och som manade till eftertanke. Vissa saker behöver landa, hamna på rätt plats för att kunna förmedlas. Vi återkommer snart i ämnet.

Tack Tomas Ledin; tack du som skänkte pengar igår; tack alla Rynkebyare runt om i Norden; tack du som sprider budskapet vidare om vårt arbete. Du bidrar till att cancersjuka barn och deras familjer får en drägligare tillvaro.

Vid tangentbordet,
Helena Björk

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s