Glad Påsk!

Just nu befinner sig de flesta rynkebyare i rena julklappsstämningen. Våra cyklar och cykelkläder som vi längtat efter sedan i höstas har kommit och var och varannan i laget har setts visa upp sig och den nya partnern med stolt och nöjd min i alla möjliga sammanhang. Diskussioner har förts huruvida plats ska beredas i sovrummet eller vardagsrummet för den nya familjemedlemmen och triangeldrama och svartsjuka har legat i luften…

Efter påskhelgen är det äntligen dags att börja cykla ute! Vi kommer alla att känna oss som kalvar på grönbete och förmodligen fara iväg åt alla möjliga håll innan träningsansvarige lyckas samla och lugna skocken. De första träningspassen kommer därför att ske på avspärrad och bred, fin väg för att vi ska få kläm på det här med klungkörning. Men sedan när vi ger vi oss ut på de skånska allmänna vägarna kommer vi att vara ett under av disciplin och samkördhet, på våra gula cyklar och i våra gula kläder med alla våra fantastiska guldsponsorers loggor på. Så får ni syn på något längs vägen som för tankarna till kvarglömt påskpynt är det troligen Team Rynkeby som far fram som ystra men väl samlade kycklingar. Och står vi för tillfället stilla är ni mer än vpaskhareälkomna att komma fram och prata och ställa frågor om vad vi håller på med.

Känslorna pendlar verkligen när man är del i ett projekt som Team Rynkeby. Från ren och skär glädje över hur roligt det är att planera events och träna tillsammans med alla underbara lagkamrater, till allvar och ledsamhet när vi för en stund får ta del av de drabbade barnen och deras familjers verklighet. Den mesta tiden är vi någonstans mittemellan, njuter och skrattar och har roligt tillsammans men hela tiden medvetna om varför och för vems skull vi arbetar hårt och har valt att lägga ner så mycket tid på det vi gör.

Glad Påsk önskar Team Rynkeby Helsingborg!

/Anders Berndt

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s