Konstrunda Team Rynkeby style

I Skåne är påsk lika med konstrundor. Vi i Team Rynkeby Helsingborg gör konstrundan på vårt eget vis. Den 14 april genomför vi  tillsammans med bissera.se en konstauktion till förmån för Barncancerfonden. Ett 70-tal konstnärer från hela Sverige har skänkt med hjärtat och dessa konstverk måste på något sätt komma till Helsingborg. Påsken är tid för resor till släkten och minisemester och detta utnyttjade vi.bil

Rolf åkte, via stadshotellet i Kalmar, till Valdemarsvik och hämtade hela sex verk av bl a Stellan Ekegren och Milada Vodruba. På väg till Göteborg svängde Eva inom Kullavik, och tyckte att hon hamnat i paradiset, för att hämta en tavla av Annica Petersson. I Huskvarna bytte Fredrik tavla mot hund hos Agneta Robertson och i Varberg hämtade undertecknad Kristiina Haataja vackra tavla. (Jag måste passa på att rekommendera Kustbageriet i Varberg. Deras vaniljbullar med massor av kardemumma gör att man gärna hämtar fler tavlor!).  Grannarna Mona, Rikard och Sally tog svängen om Sölvesborg för att plocka upp Catharina Engbergs ”Björk i rosa” och på väg till Höllviken svängde Eva och Jakob förbi Torup och hämtade Nathalie Nordlunds avporträttering av cyklister under SM 2010.

Det här var några av de konstnärer som fick hämtbesök under påskhelgen. Nu ser vi fram emot att alla dessa fina konstverk ska hitta nya ägare på auktionen den 14 april.

Vid tangentbordet
Lotta Blond

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s