Ett äpple om dagen räcker inte

produktbild-munspray-ver2När vi i Team Rynkeby Helsingborg träffades första gången för kick-off den 20 oktober förra året kändes tiden oändlig till den 12 juli – 264 dagar. Nu är det 13 kvar. Det pratas mycket sjukdomar och skador, sådant finns det inte tid för nu. Därför är vi extra glada över vår senaste sponsor, bioteknikföretaget Enzymatica AB som tillverkar ColdZyme® Munspray mot förkylning.

ColdZyme® Munspray innehåller ett marint enzym som när det sprayas i munhålan på svalgets slemhinna så bildas det ett tillfälligt aktiv skydd som direkt minskar risken för att bli förkyld. Ser man till att spraya vid minsta antydan till förkylning så förkortar man sjukdomsförloppet.

Sedan några dagar har hela teamet utrustats med varsin munspray och vid minsta antydan till att det sticker lite i halsen så sprayar vi. Jag tror faktiskt att hela laget utom en person har varit igenom minst en förkylningsomgång sedan start. Den som klarat sig är Otto, det är han som ordnat sponsringen,  för han har konsekvent använt ColdZyme under hela 2013!

Vid tangentbordet
Lotta Blond, nyligen tillfrisknad efter en 10 dagars djävulsförkylning

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s