Round Table

Alla_logor_FINALRound Table är en internationell organisation, (med ca 35 000 medlemmar i 65 länder) för män mellan 22 och 40 år. Vi träffas varannan vecka och vi strävar efter att ha kul och att erbjuda varandra personlig utveckling och god kamratskap. En RT-medlem uppvisar och förknippas med gentlemannaskap.

Idag består Round Table Sverige av 155 klubbar och drygt 2.300 medlemmar. RT128 Helsingborg-Bjuv startades 1971 och är en av Helsingborgs fyra klubbar. Välgörenhet är ett viktigt inslag i RTs verksamhet. RT128 har under många år stöttat Barncancerföreningen Södra både genom ekonomiska medel och praktiskt arbete. I år valde RT128 att stödja Barncancerfonden genom Team Rynkeby Helsingborg. Genom lotterier, genom att byta däck på bilar för en billig peng och genom andra aktiviteter har de samlat in 15.000 kr som de skänkt till Barncancerfonden genom Team Rynkeby Helsingborg.

Mattias Holgersson som är en av deltagarna i Team Rynkeby Helsingborg har under 10 år varit medlem i RT128 innan han föll för åldersstrecket. RT128 har fortsatt följa sin forne RT-broder och hans familjs kamp mot barncancer. När Mattias engangerade sig i Team Rynkeby Helsingborg ville RT128 självklart vara med och hjälpa till.

Tusen tack till RT128!

Annonser
Det här inlägget postades i Sponsorer, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s