Kärlek

Idag har vi fått uppleva en rapsodi i kärlek!

Efter 9 månaders intensiv träning både på gymmet och ute på vägarna så startade vi till slut finalen av vår fantastiska resa till Paris och vår insamling till förmån för Barncancerfonden. Vi påbörjade vår cykling med 3 fantastiska prologer i Helsingborg, Lund och Malmö.

Att många var intresserade och följde vad vi håller på med visste vi. Att våra anhöriga och vänner skulle dyka upp och vinka av oss kände vi på oss. Men att så många valde att komma till Kungstrappan i Helsingborg och vinka av oss var rörande och betydde mycket.

Efter diverse tal och framträdande avslutade prologen med en formidabel smäll från saluten som sköts. Saluten var ett pampigt startskott på den resa som vi nu genomför.

Därefter begav vi oss till Lund för en prolog vid Barncancerkliniken på Lunds Universitetssjukhus. Här höll personalen ett tal liksom vi hade uppträdande av trollkarlen Tobias Chilli till barnens förtjusning.

Vi begav oss senare ner till Malmö för en stor prolog med artister som uppträdde och tal från våra kaptener.

Gemensam för alla dessa prologer och även hejaropen från folket som följde oss längs vägen var STOR KÄRLEK. Vi märker att vår projekt är uppskattat och det gör att vi kan kämpa ännu hårdare!

Nu är vi på väg och om en vecka så kommer vi cykla in i Paris och möta våra nära och kära. Vårt projekt slutar inte här. Den stora finalen kommer gå av stapeln den 24 Augusti då Barncancertrampet kommer att gå av stapeln. Här kan ni alla visa er kärlek genom att deltaga. Det kommer vara en härlig cykling från Helsingborg ut i Kullabygden och vi kan utlova roliga aktiviteter och händelser längs vägen. Ta med hela familjen, era barn kommer älska det!

Annonser
Det här inlägget postades i Resan till Paris. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s