Vägval

Livet består av många vägval. Vissa kan vi styra över men desto fler kan vi inte styra över…

Idag har vi tagit oss igenom dag 2 i vår fantastiska resa till Paris. Vi har haft de bästa förhållandena med sol och vind som gynnat oss och vi har inte sällan snittat kring 33-35 km/h. Det är en bra hastighet givet att vi haft som mål att hålla ca 28km/h.

Men vad hjälper fart när man kör fel? Vi har idag gjort 2 felaktiga vägval vilket resulterat i att vi fått lägga till lite på den redan långa distansen i dagens etapp. Vi har gått igenom rutterna grundligt men det står helt klart att vi aldrig kan lita på GPS:en fullt ut. Man kan lätt lacka ur när detta händer men här kan vi göra ett aktivt val. Vi kan lacka ur och ha en tråkig resa eller vi kan acceptera problematiken och kämpa vidare och njuta av allt annat vi upplever. Vi valde definitivt det sista.

Nu ikväll har vi haft en fantastisk kväll med god mat och ännu bättre umgänge. Det är galet hur nära vi alla kommit varandra under den tiden vi deltagit i Team Rynkeby. För 10 månader sedan kände vi inte varandra. Nu kan vi skratta, gråta och stötta varandra som om vi känt varandra hela livet.

Detta tack vara ett livsviktigt vägval vi alla i teamet gjort. Valet att deltaga i Team Rynkeby Helsingborg 2013. Ett val som gör situationen betydligt bättre för alla de som drabbats av Barncancern och som inte haft förmånen att välja själv…

David Åberg

 

Annonser
Det här inlägget postades i Resan till Paris. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s