Rekrytering pågår för 2014!

Vill du göra skillnad? Vill du göra en insats för barn och familjer med cancer och samtidigt komma i form, maxa din kapacitet och ha riktigt roligt under tiden? Då kanske Team Rynkeby är något för dig?

ottoAtt vara verksam i projektet är ett åtagande och ett ganska stort sådant. Men det är en upplevelse som ger tusenfalt tillbaka och etsar sig fast i ditt hjärta och blir ett oförglömligt minne.

Under knappt ett år kommer vi att arrangera mängder med events för att samla in pengar till Barncancerfonden. Projektet avslutas med Tour de Paris 11-18 juli, 2014, då vi cyklar från Skandinavien till Paris.

2014 kommer Team Rynkeby bestå av drygt 1000 cyklister och 250 medhjälpare fördelat på danska, norska, finska och svenska lag. Helsingborg är ett av lagen.

Rekryteringen pågår för fullt till både cykel- och -serviceteam. Ansök om en plats idag. Den 3 september hålls ett infomöte på Folkets Hus då du får en fullständig presentation av projektet och möjlighet att ställa frågor till lagkapten och cyklister.

Varmt välkommen!

Team Rynkeby Helsingborg 2014

Vi kämpar för livet!

Tid: 3 september, kl 18.30
Plats: Salongen
Folkets Hus
Södergatan 65
252 25 Helsingborg

Annonser
Det här inlägget postades i 2014. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Rekrytering pågår för 2014!

  1. Diana Amédro skriver:

    Jag har tyvärr ingen möjlighet att komma på infomötet men skulle ändå vilja veta mer. Går det att få info på mail? Info om hur det går till, vad som gäller när man är med osv, allt som är värt att veta 🙂
    Med vänlig hälsning
    Diana

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s