Ni kanske undrar vad som händer nu?

Det kanske är lite tyst? Ja, åtminstone jämfört med hur mycket vi annars sprutat ur oss. Ni kanske till och med tycker det är lite skönt? Som en god vän till mig uttryckte det ”man är ju glad de få gånger man öppnar Facebook och inte blir bombarderad av Rynkeby.”

Nåväl, kära vänner – jag kan lova er att det bara är lugnet före stormen. För bakom kulisserna är det full ruljangs! Det planeras kick-off, insamlingsevent, konserter och föreläsningar. Jisses, vilka kul event vi har att se framemot. Inte för att det är någon som direkt tänker på cykling till Paris nu, men rutten är redan fastlagd. Så smidigt går det när man ”återvinner” en del veteraner.

För nu kommer det nytt blod, ny energi, nya ideér. 2014 års lag är så gott som satt. Det blir en härlig mix med nya och gamla medlemmar. En ny styrgrupp ska tillsättas och alla deltagare skall lära känna varandra.

Och så sist men definitivt inte minst, vi har skapat ett nytt konto på Barncancerfonden där du kan sätta in en liten slant (eller stor).

Ni kanske ser oss därute på vägarna ibland, men i lite mindre omfattning. Det blir en hel del fikacykling. För skojs skull. Bara därför.

Vid tangentbordet,

Helena Björk

Annonser
Det här inlägget postades i 2014. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s