Internationella barncancerdagen 15 februari

”Vi kan inte bota men vi kan kanske göra tillvaron lite ljusare för de sjuka barnen och deras familjer. Ibland kan lite betyda så mycket.”

image020Lördagen den 15 februari är det Internationella barncancerdagen och för att uppmärksamma det kommer en ljusmanifestation med marschaller hållas på Stortorget i Helsingborg, mellan kl 11.00-16.00.

Varje dag insjuknar ett barn i cancer, ca 300/ år och för vart och ett av barnen kommer symboliska 300 marschaller att pryda Stortorget. Varmt välkommen dit för att visa ditt stöd och tända en marschall.

På Södra Storgatan 11-13, slår Friskis & Svettis upp portarna på vid gavel och hälsar dig välkommen att spinna för livet. Mer info kommer.

Namnlös

Barncancerföreningen Södra bildades 1984 och är en stödförening för barn med cancersjukdomar.  En av föreningens viktigaste uppgifter är att göra tillvaron något lättare för de drabbade familjerna.

Arrangemanget är ett samarbete mellan Barncancerföreningen Södra, Helsingborgs Citysamverkan, Diligentia, Friskis & Svettis samt Team Rynkeby Helsingborg.

Det här inlägget postades i 2014, Events. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s