Sponsoransvarig har ordet!

Många sponsorer är med och bidrar till Barncancerfonden, väldigt många…

_8Jag heter Henrik Nilsson och är både cyklist och sponsoransvarig för TR Helsingborg, ett uppdrag jag är väldigt stolt över. När vi startade projektet i oktober, 2013, var min strategi att ta fram en lista över teamets samtliga företagskontakter i vår region. Ett annat delmål var att till nyår ha uppnått 41 st guldsponsorer, dvs företagsloggor på våra cykelkläder.

Tidigare hade inget team lyckats fylla kläderna med 41 st sponsorloggor…

Sponsorgruppen tog fram arbetsmetoder, manualer och ”säljstöd” – allt för att underlätta för teammedlemmen att kontakta sina egna företagskontakter på ett tydligt och lättförståeligt sätt. Processen med att fylla cykelkläderna var intensiv men oerhört givande. Vi i sponsorgruppen träffades ofta, minst varannan vecka och följde upp kommunikationen med företagskontakterna.

Det är andra året som Team Rynkeby Helsingborg är aktivt men vårt projekt och syfte är tämligen välkänt i regionen. Intresset för, viljan att bidra och synas tillsammans med oss är mycket stort. Sponsorerna är många,  allt från klädsponsorer till bilsponsor, kylbil, defibrillatorer, medicin, mat och godis och naturligtvis kontantsponsorer. Tack alla ni som bidrar!

Hur har det gått? 27 januari skickade vi klädloggorna till Danmark, vilket också var deadline för att komma med på våra kläder. Vi fick lite bekymmer…ja, ett angenämt problem… Hur förklarar men för danskarna att vi behöver plats för 51 st loggor på tröja/byxa? Det löste sig och vi ser nu fram emot att bära våra cykelkläder med enorm stolthet!

Räkna med att vi kommer synas ofta och på många olika ställen under våren och sommaren. Räkna definitivt också med att vi är tillbaka till hösten med nästa projekt…

Henrik Nilsson
Sponsoransvarig

Annonser
Det här inlägget postades i 2014, Sponsorer. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s