Äntligen!

”Det har varit en lång vinter”

Så brukar det låta. Jag tycker den här vintern har gått snabbt, relativt slaskfritt och få värden under nollan. Men visst – de flesta suktar nog efter värme ändå, hur kort vintern än har varit. Sedan oktober har vi, Team Rynkeby Helsingborg, träffats två gånger i veckan för att bland annat spinna loss på Aktiverums cyklar. Det har varit roligt och utmanande med en hel del träningsvärk som följd. Några har kanske njutit mer utav fredagarnas after work. När vintern lider mot sitt slut kommer vi närmare solen, underbara vårblomster, värme och grönskande gräsmattor med hundskit i. Det mesta som händer är härligt – det andra är en bonus!
Och nu har den så äntligen kommit! Som vi har längtat. En härligt gul sak med värmande effekt. Det var inte många som trodde att den skulle komma så tidigt. Men nu är den verkligen här… Jag pratar alltså om vår efterlängtade racerhoj. Den gula Team Rynkebyhojen från Bianchi är nu levererad till ett antal lyckligt lottade cyklister, monterad och färdig att tas i bruk. Några har dessutom redan hunnit med att rasta det rykande färska åkdonet över Skånes slätter i den värmande vårsolen!
Igår fick jag mitt efterlängtade meddelande från Cykeldoktorn i Helsingborg som har det stora ansvaret att montera Helsingborgslagets alla Bianchi’s. Lycklig rullade jag igenom stan i solnedgången, fyllde lungorna med härligt frisk och svalkande vårluft och lyssnade till surret från det kärleksfulla mötet mellan gummi & asfalt – vilken känsla!
I slutet av månaden ska alla cyklar vara färdigmonterade och våra nya fina cykelkläder levererade. Inte långt efter det kommer vi att ge oss ut på vägarna för att börja träningen som ska göra oss redo för den 125 mil långa resan ner till Paris som väntar oss i sommar. När ni ser oss komma cyklande i våra gula tröjor, surrande som våryra humlor kommer ni att observera något utöver det vanliga. Våra kläder är nämligen fullkomligt proppfulla av olika företagsloggor som alla har en sak gemensamt; de tillhör en del av alla de fantastiska sponsorer som valt att bidra till vår insamling och därigenom stöttar vår kamp mot barncancern. Alla våra tröjsponsorer har skänkt pengar som oavkortat går till Barncancerfonden.
Som tack ska vi inte enbart cykla till Paris i sommar – vi ska ut och rasta vår gula Bianchi i vår gula cykeltröja flera gånger i veckan ända tills dess!
Vi ses på vägarna!
Viktor

20140316-173815.jpg

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s