Heltäckande Fitnessgala med något för alla smaker

Fitnessgalan den 9-10 maj i Globen är Europas mest prestigefyllda fitness- och hälsoevent. Det storslagna arrangemanget är unikt i sitt slag, och bidrar med en helt ny dimension som på ett tydligt sätt motsvarar hälsotänket i vårt avlånga land.
Under tre dagar erbjuds det bästa från två världar – under ett och samma sak – i Globen, och Annexet, i Stockholm! Som besökare har du möjlighet att välja från ett stort utbud av aktiviteter såsom tävlingar, utställningar och spännande föreläsningar och uppvisningar på flera scener i flera salar i två stora mässor. Team Rynkeby är på plats för att samla in pengar till Barncancerfonden genom spännande möten och utmaningar i vår monter. Parallellt kommer vi även kör en rolig cykelstafett mellan de Svenska teamens städer. Stafetten börjar i Malmö den 9 maj och avslutas på fitnessgalan i GLOBEN den 11 maj. Detta som en del i träningen inför Tour de Paris
För mer information om Fitnessgalan besök http://www.fitnessgalan.com/
Läggas ut onsdag 7/5 (se även bifogad fil)Rubrik: Team Rynkeby utmanar till SM-Hinderbana Text: Årets företagsutmaning på Fitnessgalan 2014 till förmån för Barncancerfonden är en utmaning i SM-Hinderbana. Tävligen startar 13:00 och pågår till 16:00 under lördagen den 10 maj. Är du sugen på att delta? Kom förbi vår monter 150-151 och anmäl dig. Startavgift 1000kr och hela summan går oavkortat till Barncancerfonden. Du kan vinna en cykel från Bianchi. Banan är sponsrad av Northern Hemisphere som även bistår med instruktörer.

20140507-082212.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Heltäckande Fitnessgala med något för alla smaker

  1. Fitnessgalan i Globen är över. Lika så Team Rynkebys Teamstafett mellan Malmö – Globen. Tack till alla som kom förbi vår monter för att skänka pengar till Barcancerfonden. Vi vill också rikta ett stort tack till alla sponsorer som gjorde att denna helg blev möjlig!

    http://teamrynkebysthlm.se/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s