Inbjudan till prolog 2.0 – 4 juli!

Snart är det dags. Dags för Helsingborg att ännu en gång skicka iväg sitt gula på lag på den 125-mil långa cykelturen genom Tyskland, Holland och Belgien för att slutligen nå målet i Paris.

Vårt huvudsakliga och viktigaste mål, insamlingsmålet på två miljoner kronor,  har vi tack vare alla generösa bidragsgivare, både uppnått och passerat. Nu väntar nästa fas som vi har tränat för i ur och skur, uppför och nerför, i motvind och medvind. Vi är redo och taggade till tusen!

Tina Nordström skickade iväg Helsingborgslaget 2013.

Tina Nordström skickade iväg Helsingborgslaget 2013.

Den 4 juli, kl 10:30, är det en stor ära att få hälsa dig välkommen till vår prolog på Sundstorget (mittemot Dunkers Kulturhus). Vi bjuder på underhållning  och på plats finns även Andreas Lilja, Tina Nordström och Bernt Johansson.

AvtrampKlockan 11:30 klickar vi i pedalerna och vinkar farväl till vårt kära Helsingborg, våra familjer och vänner för att styra våra gula mot Paris. Framför oss har vi vår erfarne motorcyklist, Mats Dwenger, som visar vägen tillsammans med en karavan av oumbärliga människor: vårt serviceteam.

”Hotell-Eva” som är sjuspråkig och får saker att hända där det behövs. Kock, Johnny Hamnell, som ser till att vi alla kommer gå upp (inte ner) i vikt den här veckan. Glädjespridarna och tillika fixarna Bri Lernfelt och Mia Persson, sångfågeln och skönsjungande Kicki By. Sandra Christensson, denna esoteriska, väna varelse som tar hand om våra trötta muskler. Bland mekande navigatörerna, Ingmar Lövdahl och Peder Andersen, kör lastbilschaufför Willy vårt rullande kylskåp. Allt i en fantastisk symfoni dirigerad av serviceteamschef, David Åberg.

parisBakom det här gänget finns som sagt 46 cyklister som faktiskt inte gör så mycket mer än just det, cyklar. Den 11 juli gör vi det i sällskap med Danmark, Finland, Norge, Färöarna och Australien då vi 1250 stycken målar Paris gator gula, Rynkeby-gula.

Första stopp är dock Lund och Barnsjukhuset (BUS) tillsammans med lag Malmö och lag  Jönköping.  Kl 14.30 blir det tal, underhållning, godisregn, insamling m.m.  I gemensam kortege beger vi oss till Stortorget i Malmö dit vi beräknar ankomma kl 17.30 och fortsätter festligheterna.  

Gunilla Stripple flög mot Paris. Stortorget Malmö, 2013.

Gunilla Stripple flög mot Paris. Stortorget Malmö, 2013.

Varmt välkommen att följa med på vår resa! Räkna med dagliga uppdateringar från samtliga kanaler i blogg, Facebook och Instagram.

Vi kämpar för livet!

Vid tangentbordet,

Helena Björk
Team Rynkeby Helsingborg 2014

 

Det här inlägget postades i 2014. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s