Fråga dig själv…

…vad skulle jag vilja göra det kommande året? Vad kan hända i mitt liv som kommer förändra och utveckla mig? (Och andra?) Vad kan ge mig ett starkt minne för livet samtidigt som jag bidrar till något viktigt? Ja, du vet svaret. Ansök redan idag till Team Rynkeby 2015 och gör något för Barncancerfonden.

image

imageGör dig beredd på en stor upplevelse. Bered dig på något som för alltid kommer ändra din syn på barncancer – och cykling. Börja med att anmäla dig till Barncancertrampet nu på lördag den 23/8. Start och målgång i Helsingborg. Fyra mil via Domsten, Ingelsträde och Döshult. Eller den kortare rundan på två mil. Vid dessa kontroller möter du 2014-års lag. Du kommer att få såväl gott energitillskott som goda historier till livs.

Sedan planerar du in onsdagen den 27/8 kl 18:30 på Grand Hotel. Då håller vi ett informationsmöte och berättar allt du behöver veta om Team Rynkeby. Missa inte detta! Det kan bli ditt livs viktigaste möte.

857967_10151819792070963_1023233118_oFör en plats i Rynkeby lovar skratt och tårar i märklig förening. Nya möten med människor du inte visste fanns. Nya vänner – för livet – du aldrig trodde du skulle få. Jag kan lova dig en fysik du inte haft sedan sedan den soliga söndagen i september för flera år sedan då en liten valk så försmädligt tittade fram över byxlinningen och påminde dig om att det nog var ett tag sedan du senast upplevde en livgivande pulshöjning eller en uppiggande mjölksyrekänning i benen. Vips, innan du vet ordet av är den som bortblåst i ett rosa moln av förvåning.

grupp

Jag kan lova dig intryck du aldrig trodde du skulle få. Eller visste fanns. Värmen från solen då du cyklar in i Paris till tonerna av jubel. Och biltutor. Ljudet av regn mot asfalten i Niedersachsen. Ljudet av punka i Vlanderen. Vinddraget från en Mercedes som hurrande passerar i Westfalen. Doften av lindblom när du passerar genom skogarna i Champagne. Lyckoruset när du tagit dig uppför Mur de Huy (oavsett hur du bar dig åt). Ljudet av regn som slutar i en utförslöpa utmed Ardennerna.

MEN, vi får aldrig glömma varför vi gör det här. Vi gör det för barnen och deras familjer. Mot cancer! Vi samlar in pengar (och det blir en bra slant) som oavkortat går till Barncancerfonden. Vartenda öre. Detta är är vårt huvudsyfte. Cyklingen och allt det andra är vår belöning.

Anders Engevall

Det här inlägget postades i 2014. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s