Barncancertrampet 2014 i Helsingborg

Barncancertrampet arrangerades första gången 2012 i Växjö av intiativtagaren Pierre Davidsson för att samla in pengar till Barncancerfonden. Förra året arrangerades Barncancertrampet på fem orter i Sverige och samlade då in 240 000 kronor!

År 2013 kom ca 400 personer till starten på Sundstorget i Helsingborg. Trots förutsägelser om regnskurar cyklade nästan lika många under lördagen den 23 augusti 2014. Visst kom det någon skur här och där längs rundan. Några cyklister blev säkert lite blöta. Men bara lite, för mest rådde ett generöst soligt, vackert och cykelvänligt väder. Många glada ansikten kändes igen från förra året och alla var med om att skapa en skönt positiv stämning. Detta lopp, där man väljer mellan rundan på 2 eller 4 mil är helt klart här för att stanna!

Några av tjejerna i Team Rynkeby Helsingborg 2014

Barncancertrampet 2014, Sundstorget i Helsingborg – några av tjejerna i laget 2014

Depåer med diverse godsaker fanns längs banan i Domsten, Ingelsträde och vid den vackra möllan i Döshult. Ingen cyklist skulle behöva cykla hemåt och fortfarande vara sugen på korv eller kanelbulle! Ett antal fina vinster lottades ut på startnumren och silverhjärtan och armband till förmån för Barncancerfonden såldes för den som ännu inte skaffat. Allt sammantaget, en mycket fin dag och ett lyckat event!

Nästa år ser vi dessutom till att ingen behöver köra vilse. Det måste ni väl komma och vara med om, eller hur?  😉

 
Filmsnuttarna hittar du även på vårt Instagram-konto.

Stort tack till alla som kom och hjälpte Team Rynkeby pytsa in ytterligare en stor slant till Barncancerfonden! Fortsätt följa och stödja lag 2015 i insamlingsarbetet.

Nya ansikten – samma mål!

Vi kämpar för livet!

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s